Mara ‘s new single and video- INSIDE!!

Mara lanseaza un nou single, “INSIDE”, si primul videoclip!!

Piesa a fost realizata impreuna cu compozitorul si producatorul Paul Ilea si casa de productie Kult Studio, ca de altfel, intregul album  Mara – “In Love”, a carui lansare este programata la sfarsitul acestui an.
Videoclipul, filmat in ultimele zile ale acestei veri, este o productie Kult Studio in colaboare cu tanarul regizor Gheorghe Andrei (“Deaf sounds”, “Hometown”) si Dan Chisu (Dakino).
Printr-o aparenta simplitate, “INSIDE” reveleaza un sound sofisticat, elaborat, propriu stilului Kult Studio, videoclipul completand starea de prospetime si pozitivismul piesei.
“Invatam atat de multe lucruri despre lumea din afara noastra fara sa ne cunoastem realitatea interioara… pana cand realizam ca nu cunoastem cu adevarat decat propria noastra fiinta reflectata in lumea exterioara. E atat de simplu si atat de complicat in acelasi timp, ca si muzica acestui album” a declarat Mara, autoarea versurilor si coautoare a pieselor.
Prin albumul sau de debut, “In Love”Mara isi propune, din punct de vedere stilistic, sa experimenteze o zona mai vasta ca sound si concept. Instrumentele live se imbina cu elemente electronice, iar traditionalul cu experimentalul, intr-un spatiu muzical unde nu-jazz intalneste ambient si chiar drum-and-bass, iar beat-urile de trip-hop sunt mixate cu clarinet si percutie live. Conceptual, mesajul albumului se construieste printr-o poveste de dragoste, in jurul ideii de evolutie a omului ca fiinta spirituala.
Mara a mai lansat “In love”“Only You” si “Rain”, single-uri ce vor fi incluse pe albumul “In Love”.
Mara & Kult Studio Artists a sustinut concerte alaturi de artisti internationali ca Faithless, Chicane, Crystal Method, Bonobo, etc.
Recent, Mara a inregistrat la Kult Studio, un material audio impreuna cu Coolio, Hadaway si Freedom Williams, care va fi lansat in 2012.
De asemenea, Mara a acordat un interviu revistei Tabu, in numarul din noiembrie 2011, vorbind pentru prima data despre dubla sa identitate.
Casa de productie Kult Studio este un spatiu pentru creație și producție de muzică, spectacol, artă video, teatru si dans. Condus de un grup de artiști și producători experimentați, Kult Studio produce proiecte artistice precum Sensor, Mara, Sakadat, Marchidans, Grafik Show, Deaf Sounds, Mongol, Joy la 9, etc. Kult Studio a sustinut diverse productii ale unor artisti ca Hadaway, Coolio, Dan Chisu, Smiley, Inna, Lora, Guess Who, A.G. Weinberger, Maia Morgenstern, Florin Piesic jr., Manni Neuman, si multi altii.
Contact

Advertisements

One thought on “Mara ‘s new single and video- INSIDE!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s