Primul concert INNA din Romania, electrizat de trupa SENSOR

Club Rockers & Partysarters, pe 17 Mai la Arenele Romane va asteapta primul concert Inna din Romania, un show ce va fi electrizat de trupa Sensor. Spectacolul este o co-productie Sergiu Stoiadin (Sensor) si Global Music  Management, in regia lui Paul Ilea (Kult Studio – studioul ce produce Sensor).

Echipa Kult Studio este responsabila pentru tot ce contureaza showul Innei: combinatia video-audio-lumini, punand la cale momente inedite, nemaivazute intr-un spectacol al unui artist roman.

Trupa Sensor se afla la a doua colaborare cu Inna, acestia prestand alaturi de ea pe scena Starfloor din Paris in 2010, fiind totodata responsabili de productia audio a intregului concert. Feedbackul pozitiv primit in urma evenimentului din capitala pariziana si experienta de peste 12 ani in organizarea de showuri atat in Romania, cat si la nivel international a celor de la Sensor, au fost motivele pentru care cele doua echipe au ales sa lucreze din nou impreuna la acest proiect.

Va asteptam pe facebook.com/SensorBand pentru a fi la curent cu evolutia pregatirilor pentru spectacol, precum si pentru a afla despre concursurile si surprizele puse la bataie de echipa Sensor!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s