Kult Studio a lansat un nou single MARA – Rain

Luni, 18 aprilie, Kult Studio a lansat un nou single MARA – RAIN, al treilea single al artistei, dupa In Love si Only You, ce va fi cuprins in primul sau album, “In Love”.


RAIN are o stare “out of the ordinary”, degaja o energie deosebita prin lirismul ei si prin vocea care inspira Naturalete si Caldura. Face parte din categoria pieselor “de suflet”, care vor fi ascultate mult timp de acum inainte”, spune Paul ILEA, compozitorul piesei.

Versurile melodiei sunt scrise de Mara si de Paul ILEA.Textul ne-a fost inspirat de senzualitatea si profunzimea spatiului armonic si ritmic al piesei. Am invocat ploaia nu doar ca simbol al emotiilor, ci mai ales ca manifestare fizica a sublimului iubirii”, marturiseste Mara.

 

Mara este o prezenta constanta in zona muzicii electronice de zece ani, fiind cunoscuta publicului mai ales prin concertele sustinute in diverse formule live. Mara a impartit scena cu nume precum Faithless, Bonobo, Chicane, abordand diverse genuri muzicale, de la funk la nu jazz, electro si indie dance.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s