Repetitii finale INNA si SENSOR pentru mega evenimentul de la Paris

Dupa super succesul inregistrat anul trecut, cand pe scena au urcat vedete ale muzicii ca Bob Sinclar, Flo Rida sau Shakira, Fun Radio si M6 organizeaza Starfloor 2010. Show-ul a fost catalogat ca fiind cea mai mare intalnire a anului dintre scenele muzicii dance si techno.
 

Spectacolul va aduce pe aceeasi scena cei mai hot artisti ai momentului! Astfel, capetele de afis sunt Kylie Minogue, Bob Sinclar, Taio Cruz, Kelly Rowland, Kat Deluna si INNA. Miniona supranumita „cenusareasa moderna” de catre presa internationala va sustine un spectacol extraordinar intr-o formula speciala. Show-ul va fi o intalnire eclectica dintre vocea puternica si aparitia senzuala a INNEI, potentata de chitara lui Claudiu Ursache (The Marker) si aromele profund urbane ale celor de la Sensor. Impreuna cu ei pe scena va urca si o trupa de dansatori din Slovenia ce va incinge cu siguranta spiritele publicului estimat la peste 17 000 de spectatori.

INNA este una dintre cele mai iubite aparitii pe scena franceza. Ea este invitata frecventa a celor mai renumite emisiuni de radio, protagonista a copertilor celor mai mari reviste si prezenta in nenumarate concerte. Cantareata a pregatit un mega spectacol, demn de amploarea evenimentului. Ea va canta 3 piese, „Hot”, „Amazing” si „Deja Vu”, intr-o costumatie cat se poate de flamboaianta.

Neconventionalii Sensor o vor sustine pe INNA, aducand o aroma foarte actuala evenimentului. Trupa are un melaj de stiluri, de la acustic la electro, de la world music la nu-jazz si ritmuri balcanice.

Pre-productia show-ului este realizata de catre producatorul Paul ILEA(Sensor) in colaborare cu Play and Win.

Formula Sensor va fi:Paul ILEA,Sasha Negara,Sergiu Stoiadin,Cristian Melak si Rodica Hategan

Asadar, asteptam cu totii spectacolul AMAZING de pe Paris Bercy, 30 Octombrie, 2010! – http://media.funradio.fr/funradio/starfloor/

sursa:Roton

 

Advertisements

2 thoughts on “Repetitii finale INNA si SENSOR pentru mega evenimentul de la Paris

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s