Spectacolul „PUSH” cu Sylvie Guillem in Romania


JTI Romania va invita Vineri, 22 octombrie 2010, orele 19:00, la „Intalnirile JTI”.

De aceasta data, pe scena Teatrului National „I. L. Caragiale” Bucuresti, Intalnirile JTI” va prezinta spectacolul PUSH”, avandu-i ca protagonisti pe Sylvie Guillem, un simbol pentru dansul contemporan si pe celebrul coregraf si dansator Russell Maliphant.
PUSH” este alcatuit din patru momente coregrafice, purtand semnatura coregrafului Russell Maliphant: „Solo”, interpretat de Guillem, pe muzica de chitara a lui Carlos Montoya, confera balerinei postura mandra a unui mare artist de flamenco; „Shift”, purtand semnatura solo a lui Maliphant; „Two”, un solo orbitor, care pare ca o prinde pe Guillem intr-o cutie de lumina; si „Push”, un duet care combina abilitatile acestui extraordinar cuplu.
De la debutul sau, PUSH” a fost premiat cu patru distincții majore: Premiul Laurence Olivier pentru Cea Mai Buna Productie de Dans Noua, un premiu Time Out pentru prestația lui Guillem din Solo, Cea Mai Buna Coregrafie (Moderna) pentru Maliphant la decernarea Premiilor Naționale pentru Dans și premiul South Bank Show Dance. „PUSH”, sub marca Sadler’s Wells, incepand cu 2005 este pus in scena in fiecare an la Londra, iar din 2006, a fost vazut în numeroase turnee internationale în Germania, Grecia, Elveția, SUA, Italia, Franta, Spania.

Sursa: eventim.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s