Final de nota 10 pentru primul sezon JOY LA 9

Zece joi pline de JOY. Zece episoade pline de peripetii si multa muzica buna. Zece experimente reusite nascute din libertatea pe care ne-am permis sa o lasam sa conduca esenta emisiunilor JOY LA 9, cu ajutorul baietilor de la Sensor si al lor Kult Studio ce ne-a fost o minunata gazda. Incheiem primul sezon din JOY LA 9 cu episodul 10, joi 27 martie de la ora 21:00. Invitatul nostru la final va fi Bean, solistul trupei Suie Paparude.

Bean avea 10 ani cand si-a primit porecla ce avea sa-i devina nume de scena. Numele sau adevarat este Marius Andrei Alexe. Tot la 10 ani a realizat ca fratele sau are o trupa de hip-hop. A fost prima interactiune cu miscarea rap si s-a indragostit de MCing. “Rap-ul si mama mi-au predat bunul simt” spune Bean. Intre 2000 si 2005 experimenteza cu
tot soiul de moduri de a canta rap pe diverse beat-uri.
In scurt timp isi face aparitia pe scena electro din Romania cu nume mai mult
sau mai putin cunoscute din scena underground-ului romanesc:
Blanoz, L`orcheste de Roche, Zuza Boys( dancehall sound system).
Trupe cu care s-a format ca vocal si om de scena. In vara anului 2008,
Bean a fost invitat de catre NSK sa de
sa deschida altaturi de ei, BestFest-ul.
S-ar putea spune ca acolo, Michi si Dobrica au inceput sa
creada in formula actuala Suie Paparude.

In asteptarea sezonului doi, va invitam sa cautati episoadele trecute in arhiva pe  HYPERLINK “http://www.joyla9.ro” http://www.joyla9.ro. Ne vedem la toamna!

————————————————–

JOY LA 9 este prima emisiune de divertisment produsa de catre StreamON TV si poate fi urmarita in fiecare zi de joi incepand cu ora 21:00 pe  “http://www.joyla9.ro” Acest nou proiect vine ca o provocare pentru artistii vocali sau instrumentisti din zone muzicale diferite, mergand de la pop la jazz, care isi vor dezlantui talentul si creativitatea intr-o sesiune de LIVE jamming cu trupa Sensor (Paul – clape si sintetizatoare, Sasha – clarinet, percutie si DJing ). Actul artistic se va naste spontan, fara nimic predefinit, fara partituri sau repetitii. JOY LA 9 este o emisiune interactiva, de acest aspect fiind responsabila prezentatoarea emisiunii, Ramona Naca. Ea interactioneaza LIVE cu spectatorii pe chat chiar in timpul emisiunii, iar la sfarsitul acesteia adreseaza protagonistilor intrebari din partea publicului.

Trupa Sensor –  http://www.myspace.com/sensorevolution” http://www.myspace.com/sensorevolution – a implinit de curand 11 ani de existenta. In show-urile lor au imbinat muzica, teatrul, pantomima si dansul, au prezentat abordari originale ale unor stiluri muzicale cum ar fi : drum and bass, hip-hop, jazz, funk sau latino si au impins limitele exprimarii artistice – de la folosirea propriului corp ca instrument muzical pana la instrumente clasice, voce, butoaie, sintetizatoare, si pick-up-uri. Sensor au publicat pana acum 4 albume si au castigat cateva premii importante.


Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s