BITZA si SENSOR fac LIVE jamming pentru “JOY la 9”!

WATCH  VIDEO

E o noua saptamana plina de JOY pentru toata lumea. Ne pregatim sa ne reintoarcem cu multa energie in Kult Studio. Baietii din trupa SENSOR l-au provocat pe BITZA la un live jamming, joi 15 aprilie, de la ora 21:00 doar pe www.joyla9.ro. Raspunsul artistului a fost afirmativ, asa ca nu ai cum sa ratezi episodul cu numarul 5 in care eclectismul trupei SENSOR intalneste HIP-HOP-ul.

Intrarea lui Bitza in muzica nu a fost de la inceput in zona hip-hop. A debutat in trupa Ro-Mania ce a impus un nou stil muzical in scena romaneasca. Dupa Ro-Mania, Bitza a format trupa Deja-Vu. De abia dupa perioada Deja-Vu, Mihai Bita ii cunoaste pe artistii din trupa Parazitii, care il invita sa colaboreze pentru piesa “Fara Tine” de pe albumul “Categorie grea”. Acesta este de fapt momentul in care s-a realizat tranzitia lui Bitza catre un stil muzical cu care sa se identifice.

In 2004, dupa mai multe colaborari cu nume din rap-ul romanesc, Bitza debuteaza solo si publica albumul “Sevraj”, stilul sau de hip-hop fiind numit urban soul. De-atunci si pana in prezent, Bitza a publicat inca alte patru albume: “Sinuciderea unui inger”, “Fapte bune” “Sufletul orasului”, “Goana dupa fericire”; a castigat Discul de Aur, a avut colaborari foarte interesante si s-a implicat in diverse campanii sociale.

In episodul 4 Lora si Sensor s-au cunoscut pentru prima oara si a iesit un live jamming inedit. “Joy la 9 a fost cea mai tare emisiune! O stimulare a creativitatii de care aveam mare nevoie” ne-a spus Lora.

Ai ratat ceva din JOY LA 9? – nu-i nimic, toate episoadele te asteapta pe www.joyla9.ro. Enjoy the JOY!

————————————————–

JOY LA 9 este prima emisiune de divertisment produsa de catre StreamON TV si poate fi urmarita in fiecare zi de joi incepand cu ora 21:00 pe http://www.joyla9.ro. Acest nou proiect vine ca o provocare pentru artistii vocali sau instrumentisti din zone muzicale diferite, mergand de la pop la jazz, care isi vor dezlantui talentul si creativitatea intr-o sesiune de LIVE jamming cu trupa Sensor (Paul – clape si sintetizatoare, Sasha – clarinet, percutie si DJing ). Actul artistic se va naste spontan, fara nimic predefinit, fara partituri sau repetitii. JOY LA 9 este o emisiune interactiva, de acest aspect fiind responsabila prezentatoarea emisiunii, Ramona Naca. Ea interactioneaza LIVE cu spectatorii pe chat chiar in timpul emisiunii, iar la sfarsitul acesteia adreseaza protagonistilor intrebari din partea publicului.

Trupa Sensorwww.myspace.com/sensorevolution – a implinit de curand 11 ani de existenta. In show-urile lor au imbinat muzica, teatrul, pantomima si dansul, au prezentat abordari originale ale unor stiluri muzicale cum ar fi : drum and bass, hip-hop, jazz, funk sau latino si au impins limitele exprimarii artistice – de la folosirea propriului corp ca instrument muzical pana la instrumente clasice, voce, butoaie, sintetizatoare, si pick-up-uri. Sensor au publicat pana acum 4 albume si au castigat cateva premii importante.

WEB:

www.joyla9.ro

www.streamon.ro

Join our Facebook Page: http://www.facebook.com/JOYLA9

Follow us on Twitter: http://twitter.com/joyla9

Advertisements

2 thoughts on “BITZA si SENSOR fac LIVE jamming pentru “JOY la 9”!

    • sorry for this echografilm,you are perfectly right.we’ll try to write both in english and romanian.thank you.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s