JUNKYARD live jamming cu SENSOR in episodul 3 din JOY LA 9

Joi 1 aprilie revenim cu JOY LA 9, seriosi, in direct pe displayul computerului vostru.La ora 21:00 vrem sa dati un click hotarat pe www.joyla9.ro unde gasca de prieteni deja cunoscuta, in frunte cu cei doi Sensori – Paul si Sasha, dar si Ramona, vor mai “chinui” pe cineva intr-un LIVE JAMMING transmis din Kult Studio. Invitatul episodului cu numarul 3 este Junkyard (fost membru Suie Paparude).

Junkyard, pe numele sau adevarat Cezar Stanciulescu, este bucurestean si absolvent al Facultatii de Drept. In 2003 a intrat in trupa Suie Paparude. Sase ani mai tarziu, a parasit trupa, pentru a se concentra pe cariera solo. Astfel ca si-a lansat albumul de debut, numit Arpegaut.

Stim ca ati foarte seriosi macar in intentia de a ne urmari primele doua episoade din JOY LA 9, dar, in cazul in care intentia nu s-a concretizat, puteti vedea ce-ati ratat pe http://www.joyla9.ro. Episodul cu numarul 2 i-a avut invitati pe Mara si pe Alex din trupa Mandinga.

“Jammimg-ul este o experienta foarte interesanta, e ca si cum ai face soundsurfing, iar cu Sensor ai face bine sa te astepti la valuri mari 🙂 Sa improvizezi print-un canal de comunicare atat de vast, incat sa te poti conecta cu oricine alege sa o faca, este o senzatie uluitoare, extrem de provocatoare, dar si o mare responsabilitate pentru ceea ce transmiti. Multumesc, Joy, mi-ai facut o mare bucurie!” ne-a marturisit Mara dupa emisiune.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s