Watch “Joy LA 9” live !!


Din 18 martie, StreamON TV si Kult Studio lanseaza un nou concept de emisiune de divertisment, Joy la 9. In fiecare zi de joi, intre orele 21:00 si 22:00 StreamON TV va transmite in direct din studioul trupei Sensor (Kult Studio) o sesiune de muzica LIVE si proiectii video, ce va avea ca invitati diferiti artisti autohtoni. Acest nou proiect vine ca o provocare pentru artistii vocali sau instrumentisti din zone muzicale diferite, mergand de la pop la jazz, care isi vor dezlantui talentul si creativitatea intr-o sesiune de LIVE jamming cu trupa Sensor (Paul – clape si sintetizatoare, Sasha – clarinet, percutie si DJing ). Actul artistic se va naste spontan, fara nimic predefinit, fara partituri sau repetitii. Smiley va fi invitatul special al premierei Joy la 9, ce va avea loc  joi 18 martie de la ora 21:00 si va putea fi urmarita accesand http://www.joyla9.ro.

In spatele proiectului Joy la 9 se afla urmatoarea poveste: intr-o seara de joi, Ramona descopera ca in subsolul cladirii in care locuieste se intampla lucruri foarte interesante si noi pentru ea. Curiozitatea o impinge sa urmeze acordurile muzicale in surdina si sa bata la usa  subsolului ce ascunde studioul trupei Sensor.  Paul si Sasha o invita sa descopere spatiul in care muzica curge spontan. Ramona se hotaraste sa deschida un video-blog, http://www.joyla9.ro, prin care sa impartaseasca cu toata lumea experienta sesiunilor de LIVE jamming cu invitati speciali diferiti in fiecare saptamana.

StreamON TV  – http://www.streamon.ro – este prima televiziune cu adevarat online din Romania. Este o platforma interactiva de transmisiuni video LIVE, oferind publicului sau adevaratul gust si emotia LIVE a evenimentelor si emisiunilor transmise. StreamON se bazeaza pe calitate si convenienta, oferind utilizatorilor sai flexibilitate si accesibilitate completa, asa cum ar trebui sa fie, de fapt, televiziunea in ziua de azi.

Trupa Sensor – http://www.sensor.ro – a implinit chiar in aceasta saptamana 11 ani de existenta. In show-urile lor au imbinat muzica, teatrul, pantomima si dansul, au prezentat abordari originale ale unor stiluri muzicale cum ar fi: drum and bass, hip-hop, jazz, funk sau latino si au impins limitele exprimarii artistice – de la folosirea propriului corp ca instrument muzical pana la instrumente clasice, voce, butoaie, sintetizatoare, si pick-up-uri. Sensor au publicat pana acum 4 albume si au castigat cateva premii importante.

Advertisements

2 thoughts on “Watch “Joy LA 9” live !!

  1. StreamON si Sensor pun la bataie 3 back-stage pass-uri de cate 2 persoane la concertul “Sensor 11” din Music Club, joi 25 martie.
    Posteaza pe pagina ta de Facebook linkul catre episodul 2 al emisiunii JOY LA 9: http://www.joyla9.ro/sensor-aniverseaza-11-ani-cadrul-emisiunii-joy-la-9/
    Confirma-ti inscrierea in concurs lasand un comentariu pe pagina de Facebook a emisiunii JOY LA 9 http://www.facebook.com/JOYLA9.
    Vom alege castigatorul prin tragere la sorti si ii vom trimite un mesaj pe Facebook.Te poti inscrie pana joi 25 martie ora 14:00.
    Multa bafta tuturor!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s