Sensor implineste astazi 11 ani!! sursa beatfactor.ro

15 martie 1999. Paul Ilea, Zoli (Sistem), Sergiu Stoiadin (Sensor, Mandinga) + inca alti sase oameni, au pus bazele trupei Sensor, intr-un bar la Conservatorul din Cluj.

Dupa 11 ani, trupa Sensor este una dintre cele mai respectate si recunoscute pe plan local si nu numai, si sunt responsabili pentru conceptul muzical axat pe “percutii”, devenit si un business profitabil.

Multe nume au trecut prin trupa Sensor, insa Paul Ilea este cel care a controlat si indrumat trupa inca de la inceputurile sale.

Anul trecut, cu ocazia implinirii a 10 ani de existenta, Sensor a lansat un disc aniversar, intitulat 10 years – Best, Unreleased, care se regaseste si pe BeatFactor.

Tot anul trecut, acestia au lansat si un videoclip nou, pentru piesa La Dragoste Nu Se Poate, care de asemenea, se poate vedea mai jos.

Pentru anul 2010, acestia pregatesc un nou album, care va aparea cel mai tarziu in luna mai, dar si un nou concept de concerte, “Grafik Show”, cu pisicapatrata.

Sensor se va dezvolta foarte mult si in ce priveste productia muzicala pentru alti artisti, prin studioul Kult Studio, iar pana in acest moment acestia au lucrat pentru Mara, care de curand a lansat In Love.

De asemenea, vor realiza si soundtrack-uri, unul dintre ele pentru un film semnat Dan Chisu, dar si pentru emisiunea “Dansez pentru Tine”, pentru noul sezon, care va avea o noua proba de dans cu percutii.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s