Sensor canta la Tuborg Green Fest

Sensor, o prezenta inedita a scenei live autohtone,Mandinga si Vita de Vie sunt cele mai recente confirmari ale line-up-ului Tuborg Green Fest.

Tuborg deschide distractia intre 4 si 6 septembrie in Parcul Izvor din capitala, printre numele confirmate deja pe afisul festivalului numarandu-se Guano Apes, Chicane,  The Herbaliser, The Crystal Method, Zdob si Zdub si AB4.(Ne informeaza Emagic Entertaiment)


SENSOR

Proiectul Sensor a impus in Romania un stil total nou, o combinatie inedita: instrumente neconventionale precum butoaie,jante de masini si efecte vizuale , instrumente electronice,clarinet,bas,tobe,voce.

Printre cele mai importante show-uri live sustinute pe plan international se numara si Festivalul de Moda din Budapesta (2000) in Ungaria, Film D’Amour Festival in Belgia (2002), Fashion Week (2005) in Franta, iar in tara, cele doua editii de SakadatExtraSensorial, proiect de teatru neconventional, si Festivalul International de Film Transilvania (TIFF).

Trupa SENSOR este formata din Paul Ilea (producator, solist vocal si percusionist), Alexandru Negara (percutie si clarinet), trupa live incluzandu-i si pe Andrei Petrila la tobe, Sergiu Stoiadin la percutie, Laura Orian – solist vocal si percutie, Cosmin Gherghinoiu la bass.

Sensor are la activ patru materiale discografice: albumul de debut aparut in anul 2002, “Lands – Distant Voices (world)”, “E-volution (electro,-acoustic)” (2004), “Sensuous Moods” si Promo -“Club Mix”, lansate in 2008 si “Best,Unreleased”, o compilatie best-of lansata chiar anul acesta. Printre cele mai importante single-uri Sensor se numara “5 minutes”, (2002), “Help Yourself” (2004, premiul “Best video” la MTV Romanian Music Awards) si “La Dragoste Nu Se Poate”, produs si regizat chiar de Sensor. In prezent, trupa lucreaza la un nou album care urmeaza a fi lansat in toamna acestui an.

Sensor

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s