SENSOR@RMA-BEST SOUND

Sensor, premiati la Romanian Music Awards pentru Best Sound
Dupa o absenta indelungata de pe piata muzicala romaneasca, Sensor a revenit in atentia publicului inconjurati de un boom mai mare ca niciodata. Nenumarate aparitii TV, o noua piesa care se difuzeaza pe radiourile din Romania si un premiu oferit de Music Channel, in cadrul Romanian Music Awards, care a avut loc la Craiova, pe 6 iunie, la categoria Best Sound.
Sensor a deschis evenimentul Romanian Music Awards  cu cea mai recenta productie, piesa intitulata “La dragoste nu se poate”, impresionand publicul printr-un sound complet diferit, inovator si foarte fresh rezultat din combinatia beat-urilor din cluburile londoneze cu folclor si cu percutii tribale. Nu au lipsit nici efectele pirotehnice(flacari,artificii),toate acestea  reusind sa capteze atentia publicului craiovean,prezent in numar foarte mare.
De aceasta data, pentru show-ul de la Craiova, componenta trupei a fost formata din cinci percutionisti(Alexandru Neagara,Sergiu Stoiadin,Andrei Petrila, Ioana Marchidan impreuna cu Ioana Macarie ,acestea din urma asigurand si partea de dans a trupei) si producatorul Paul ILEA (clape ,voce). Membrii component ai trupei si-au lasat amprentele in ciment pentru eternitate, in spatiul special amenajat pentru acest eveniment.
Premiul pentu categoria speciala Best Sound a fost inmanat de catre reprezentantul revistei Sunete,George Durbalau.  In acest timp, echipa Music Channel pregatise un material video special Sensor, care a continut cele mai importante show-uri ale trupei si secvente din videoclipuri.
Anul acesta Sensor aniverseaza 10 ani de activitate muzicala .Cu aceasta ocazie Sensor lanseaza un  disc aniversar intitulat „Best,Unreleased”-  care se va distribui impreuna cu revista Sunete in 5000 de exemplare. Lansarea va avea loc pe 18 iunie ,orele 21:00 la Music Club ,unde membrii trupei invita toti fostii colaboratori,presa si fanii  pentru o seara „Sensor-10 ani” .

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s